Utstyret som gir deg suksess

Vi mener at god kunnskap er viktig for å lykkes, men godt utstyr er halve jobben og vell så det. Gjennom Den Lille Gartner har vi laget ekstra opplæringsvideoer til alt utstyret vi har solgt, rett og slett fordi utstyret ikke har vært like enkel å bruke som påstått. Det være seg utstyr med såkaplser eller ferdigblandet næring, dyrking med eller uten jord. Sammen med Andrè fra nederland bestemte vi oss for å lage utstyr som virkelig er enkel å bruke, og knytte dette sammen med opplæringsvideoer som tar deg fra nybegynner til ekspert på under 1 minutt i uken. Sjekk ut filmklippene for å finne ut mer om utstyret som er inkludert når du kjøper TEIG.

 

TEIG er enkel å betjene Trenger jeg avansert kontroll?

Nettstøtte Hva er Steg for steg veiledning?

TEIG del for del En kort presentasjon

Grunlegerene

Teig er grunnlagt av Jørn som er utdannet lærer med en vidreutdannelse i økologiske skolehager og bærekraftig læring. Og Andrè som er industri designer og har spesialisert seg på jordfri dyrking. Trykk på bildet for å lese mer om grunnlegerne.

Partnere

Teig er blitt til takket være økonomisk støtte og veiledning fra:

Close

50% fullført

La meg reservere en Teig til deg!

Du er tidlig ute, registrer din epost eller følg oss i sosiale medier. Du vil da bli varslet om vår lansering og vil sikre deg en rett (men ikke plikt) til å skaffe deg en Teig til halvpris NOK 995,- (pris etter lansering NOK 1995,-):